Наомі Кемпбелл у Києві шукатиме нареченого-олігарха

21 травня 2013, 13:10

Темношкіра супермодель Наомі Кемпбелл, кажуть, підшукує собі нового кавалера.

Після нещодавнього розтавання з мільярдером Владиславом Дороніним "чорна пантера" приїде за новим коханням до Києва.

Про це "Комсомольской правде" розповів світський звідник Петро Лістерман.

"Повернувся днями з Канн, бачився і розмовляв з Наомі, яка приїхала потусити на Лазурному узбережжі перед відкриттям кінофестивалю", - зізнався він.


Якщо вірити Лістерману, за останні роки він підшукав більше 40 дружин для українських мільйонерів і збирається ощасливити ще одного "зоряною" нареченою:

"Кемпбелл зараз сумна через розставання з олігархом Владом Дороніним. Але готова зав'язати нові стосунки з гідним чоловіком. Про розлади в цивільній сім'ї Наомі і Влада я знав ще в кінці лютого. Бачив, як Владик на "оскарівських" вечірках в Лос-Анджелесі українських актрис лапав: Мілу Куніс, Мілу Йовович...".

Ноамі Кемпбелл шукає собі українця-олігарха

За словами звідника, коли він побачився з Кембелл у Каннах, то запитав її: "Чому в тебе такі сумні очі? Давай знайдемо тобі класного хлопця в Україні!". На що Наомі відповіла згодою: "Чому ні?".

"Я збираюся зробити сюрприз на її день народження (22-го травня Наомі виповниться 43 роки) і подарувати їй офігенного любителя "чорненьких дівчаток" і за сумісництвом спадкоємця олігархічної імперії України - у вас підростає симпатичне покоління товстосумів!" - додав Лістерман.

Нагадаємо, на початку травня стало відомо, що Наомі Кемпбелл та Владислав Доронін розійшлися. Їхні стосунки тривали 5 років.

Фото АР з сайту nj.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів