Захур образився на Полякову

24 травня 2013, 12:30

Чоловік співачки Камалії Мухаммад Захур образився на співачку Олю Полякову через те, що вона нібито посміялася з нього у новому кліпі.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

Справа в тому, що головного героя нового відео Полякової звуть За-Хур. Тому пакистанському мільйонеру не сподобався такий жарт, і він навіть збирався подавати до суду.

Утім, сама Полякова не розуміє, в чому причина конфлікту, бо ім'я Захур є дуже поширеним в Індії.


"От ім'я Ваня, знаєте наскільки воно розповсюджене у Росії? Якби ми назвали, наприклад, когось ім'ям Ваня, він би образився? Так само, ми окрім імені Захур більше індійських імен не знали, тому так назвали нашого героя", - пояснила Полякова.

Так виглядає За-Хур у кліпі Полякової. До слова, чомусь в імені з'явився дефіс... Мабуть, Полякова таким чином вирішила себе убезпечити

Про британського бізнесмена пакистанського походження Мохаммада Захура вона нібито ніколи не чула, тому і назвати персонажа свого кліпу на його честь - не могла.

"Нікі Мінаж знаю, Леді Гага знаю, who is Камалія?" – запитала Полякова у своїй манері.

А от Захур хто така Полякова знає, але не поважає.

"Я бачив, як вона була там дівчинкою для побиття. Я б ніколи не дозволив Камалії грати у такі ігри, або дати знущатися з себе публічно", - сказав Захур, маючи на увазі відео Ольги.

Полякова, як завжди, віджартовується

Полякова каже, що готова зняти кліп з ротації, якщо Захур заплатить їй мільйон доларів.

Втім, після розмови з адвокатами, мільярдер особисто переглянув витвір Полякової і дійшов висновку – вона недостойна його часу і нервів.

"Відсуджувати у неї нема чого, тому що вона сама з себе нічого не представляє. Ми не будемо, тому що будь-який наш крок – це PR для маловідомої жінки, яка усіляко намагається вийти на якийсь рівень. Ми не будемо спускатися до її рівня", - підсумував Захур.

Стоп-кадр з відео Полякової на сайті "ТСН" та фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів