Азаров похвалив Огнєвіч

24 травня 2013, 16:18

Учасниця "Євробачення-2013" Злата Огнєвіч була гідна перемоги. Таку думку під час зустрічі зі співачкою висловив прем'єр-міністр Микола Азаров.

Про це пишуть "Факти".

"Моя особиста суб'єктивна думка, що ви були на цьому конкурсі однозначно найкращою. Мені незрозуміло, чому ось так розподілилися місця. Не хочу ображати датчанку, але її виступ був слабкішим", - зазначив Микола Янович.

Азаров назвав Огнєвіч найкращою

Він також зізнався, що дивився конкурс і був дуже неприємно здивований оцінками, які Україні поставили "деякі сусіди".


"Коли подивився, скільки голосів вони віддавали, то просто не повірив цьому", - заявив Азаров.

Крім того, прем'єр вручив виконавиці Почесну грамоту Кабінету Міністрів за внесок у розвиток українського мистецтва та утвердження позитивного іміджу України на міжнародній арені.

У свою чергу, артистка відзначила, що сьогоднішню зустріч розцінює як визнання великої роботи і її як виконавиці, і всієї команди Злати, пише "Гламурчік".

"Я пишалася, що виходжу на сцену під прапором України, мені не було соромно ані за номер, ані за пісню. Дякую, що ви підтримуєте таланти. Це надзвичайно важливо", - підкреслила Огнєвіч.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч посіла третє місце на цьогорічному "Євробаченні". Першою стала Еммілі де Форест з Данії, а другим – Фарід Маммадов з Азербайджану.

Фото з сайту Eurovision.tv та фото прес-служби з сайту "Гламурчік"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів