Кернес з'їздив в Лондон на футбол та послав Осадчу заміж

28 травня 2013, 14:37

Мер Харкова Геннадій Кернес полюбляє фотографуватися з відомими людьми та викладати світлини у соцмережі.

Днями харківський очільник побував на фінальному матчі Ліги Чемпіонів на лондонському "Уемблі", де сфотографувався з тенісистом Борисом Беккером.

Фото, як завжди, Кернес виклав в Instagram.

У колекції Кернеса на одне фото стало більше - з Борисом Беккером

Про любов Кернеса до фото з зірками нагадала також телеведуча Катя Осадча у програмі "Світське життя".


Вона завітала на кінофестиваль "Харьковская сирень", організований Кернесом і Добкіним, та поставила кілька неприємних для мера запитань.

Так, ведуча припустила, що фестиваль був започаткований Кернесом на честь себе. Також вона зауважила, що мер запросив на фестиваль актрису Мішель Мерсьє, яка зіграла усім відому Анжеліку, щоб сфотографуватися з нею.

У Кернеса не склалася розмова з Осадчею

"Я передивився усі 5 фільмів "Анжеліка і король". Так, і що тут такого? Я мрію сфотографуватися з тією гарною жінкою… У мене є фотографія з дівчиною Фантомаса, з Бельмондо і Рішаром… У мене є багато фотографій завдяки цьому фестивалю міжнародному", - сказав мер Харкова.

"Якщо ви дозволите, ми з вами сфотографуємося і напишемо - Катя Осадча та мер Харкова. Коли вам стане сумно, ви подивитеся та згадаєте про мене", - запропонував Кернес.

А коли Осадча нагадала про режисерські амбіції мера, маючи на увазі скандальний ролик Добкіна, Кернес не витримав.

"Хочу дати вам одну пораду. Ви на себе в дзеркало дивіться, коли виходите в ефір, і робіть хороші інтерв'ю... Ви хороша дівчина і вам слід вийти заміж", - зазначив мер.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів