Режисер відео "Hello America": Я показав "новий стиль жінки"

28 травня 2013, 18:10

Режисер скандального кліпу на пісню "Привіт, Америка", який навчається в інституті Михайла Поплавського, вважає, що показав новий стиль української жінки.

Про це Назарій Павелеса розповів "ТСН. Особливе".

Невдала курсова робота одного зі студентів-третьокурсників Університету культури наробила чимало галасу. І не тільки через відео, схоже на домашню еротику, а й через прізвища художніх керівників роботи.

У самому виші такою славою обурені, хоча підтвердили, що режисер кліпу - справді їхній студент.


"В нього не дуже хороші оцінки. Студент, будемо казати, посередній, оцінки в нього слабенькі, там якусь трієчку йому поставили. Посередній студент", - запевнила проректор КНУКІМ з творчих питань Валентина Дячук.

Автор славнозвісного еротик-відео

Також вона повідомила, що саме відео студента-заочника до навчального процесу не має жодного стосунку.

"Його приватне відео якимось чином потрапило до Інтернету, і коли ми зідзвонилися з ним і спитали, яким чином воно туди потрапило, він сказав: "Я не знаю". Він переконує, що начебто компанія, яка тиражувала, зробила йому копії кількох дисків, хотіла так з нього посміятися", - додала проректор.

Сам автор кліпу Назарій Павелеса не приховує, що такого успіху не очікував.

Чоловік розповів, що цю роботу подавав як курсову, проте її у виші не прийняли, попросивши вирізати еротику. А відео таке знімав, щоб показати красу українських жінок.

Викладачі Університету культури відхрестилися від цього "шедевру"

"Я людям, вважаю, що показав щось нове, чого вони не бачили раніше, і що було для них закрито завісою неосталінізму. Я показав новий стиль української жінки - це українська повногруда красуня козацької доби. Я задоволений, що цей твір набув такої популярності", - заявив режисер.

А ось режисер кліпу задоволений хоч сумнівною, але славою

Нагадаємо, днями відео еротичного характеру на пісню "Привіта, Америка" з пишногрудою Катрін у головній ролі підірвало мережу.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів