Аль Пачіно: Я подарував Брюсу Віллісу його кар’єру

4 червня 2013, 17:06

Американський актор Аль Пачіно вважає, що своїм кар’єрним злетом такі кінозірки, як Брюс Вілліс та Харрісон Форд, завдячують саме йому.

Славу їм принесли ролі, від яких Пачіно відмовився.

Про це він говорив у неділю, виступаючи перед невеликою аудиторією в одному з лондонських театрів, пише "Contact Music".

Зі слів Аль Пачіно, ролі хороброго поліцейського Джона МакКлейна в "Міцному горішкові" та капітана Хана Соло в "Зоряних війнах" спершу запропонували саме йому.


"Я подарував цьому хлопцеві (Віллісу) його кар’єру. Кому я ще подарував кар’єру? Харрісону Форду з "Зоряними війнами". Та роль призначалася мені, але я не зміг зрозуміти сценарій", - пригадав 73-річний актор.

Якби не Пачіно, не бачити Віллісу "Міцного горішка", а Форду - "Зоряних воєн"

Із Джулією Робертс у "Кралечці" також міг зіграти зовсім не Річард Гір, а Пачіно. Нині зірка визнає, він міг помилятися, відмовляючись від ролей у стрічках, котрі стали культовими.

"Відносно того, що є добре, я не дуже гарний суддя", - зазначив він.

Іще актор трохи розповів про своє не безхмарне дитинство.

"У 9 років я палив, а в 12 курив травичку… Коли мені було 13-14, патрульний поліцейський зазвичай купував нам випивку. Чудовий був хлопець. Казав: "На тобі трохи цього", і наглядав за нами. Не знаю, чи (казати) це є політично коректним, але він уже не працює, давно на пенсії", - пояснив Пачіно.

Нагадаємо, кілька років тому кінозірка зізнався, що юнаком продавав своє тіло літнім жінкам.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів