Арбеніна безкоштовно виступила в Києві та показала дітей

6 червня 2013, 13:27

Російська співачка Діана Арбеніна днями дала безкоштовний концерт в одному з клубів Києва.

Фото з події оприлюднив сайт "E-motion".

"Я думала, ви не прийдете, не повірите, що так буває, от чесно, до останнього так думала", - говорила Діана зі сцени.

Арбеніна стабліьно дає концерти у столиці

"Я давно не була в Києві, і я, правда, дуже скучила. Обожнюю гуляти вашим містом і щоразу повертаюся в Київ, як до себе на батьківщину. Я рада, що дозволила собі виділити один день, щоб просто рвонути до вас, і саме з безкоштовним концертом, щоб усі, хто хотів мене почути наживо, прийшли. Я ніколи такого раніше не робила ні в одному російському місті. І рада, що першим став Київ", - сказала співачка газеті "Сегодня".


Цього разу співачка приїхала без свої близнюків – Марти і Артема. Зате розповіла, що в травні разом з ними була на морі в Ізраїлі, поєднавши відпочинок і роботу.

Діана звозила малюків на море

"Я не можу дозволити собі відпочивати, як це роблять всі нормальні люди. Під парасолькою я не лежу, оскільки навіть згоріти у мене не виходить. Востаннє я була на пляжі 16-го травня в Тель-Авіві, де у мене був концерт. Я взяла з собою дітей, але спокійно полежати у нас теж не вийшло, бо я весь час бігала по пляжу і вибачалася перед людьми, яким мій Тьома сипав пісок в очі. Я казала: "I'm sorry", - а мені у відповідь тільки "That's OK", - розповіла Арбеніна.

Нагадаємо, торік Діана казала, що подумує про переїзд до України.

Фото "Tochka.net" та з Facebook "Ночных снайперов"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів