Кудрявцеву окільцювали. ФОТО

10 червня 2013, 10:21

Російська телеведуча Лєра Кудрявцева відтепер знову заміжня жінка - 42-річна білявка вийшла заміж за 25-річного хокеїста Ігоря Макарова.

У суботу пара розписалася в Кутузовському РАГСі Москви, пише "Экспресс-газета".

На весіллі Лєра та Ігор виглядали щасливими і суворо дотримувалися всіх традиції: на виході з РАГСу пригубили шампанського, розбивши на щастя келихи, випустили в небо білих голубів і поцілувалися під крики "Гірко!".

На церемонію одруження Кудрявцева з коханим запросили лише найближчих людей.


Кудрявцева втретє вискочила заміж. Цього разу за хокеїста, молодшого за неї на 17 років

Наречена красувалася в сукні кольору шампанського, щедро розшитій перлами. У руках - маленький букетик півоній. Від традиційної фати Лєра вирішила відмовитися. Наречений же був в елегантному темному костюмі.

Першими молодих привітала мама Лєри Олександра Іванівна, яка видавала доньку заміж вже втретє. Побажавши молодятам щастя і обсипавши їх пелюстками троянд, друзі та рідні проводили чоловіка і дружину до лімузина.

Ну а ввечері молодята чекали гостей на банкет в ресторані. Привітати молодих прийшли Яна Рудковська і Євген Плющенко, Наталія Подольська та Володимир Пресняков, Анна Семенович, Діма Білан, Дмитро Маліков, Григорій Лепс, Наталя Корольова з чоловіком і багато інших.

Почесними гостями стали Алла Пугачова і Максим Глакін. А ведучим заходу був Микола Басков.

До слова, гостям показали кілька ексклюзивних відео з життя Ігоря та Лєри, пише "Комсомольская правда".

Лєра з молодим сиділи на золотих тронах

Так, усі дізналися, що, на думку Лєри, в ній дратує Ігоря. І навпаки. Виявилося, що хокеїстові не подобається, що його обраниця занадто сильно фарбується, не дуже добре готує і погано водить машину - наприклад, телеведуча одного разу вирішила приготувати на Новий рік качку з яблуками, "і це було жахливо".

Кудрявцева зізналася: незважаючи на те, що вона - телевізійний людина і повинна весь час бути "при макіяжі", намагається зараз фарбуватися поменше. А Лєру, виявилося, у Макарові влаштовує все.

Так само парочка розповіла про своє знайомство. Виявилося, це було кохання з першого погляду.

"Якби Ігор зробив мені пропозицію на другий день знайомства, я б погодилася", - розповіла Лєра.

Це фото Лєра виклала у своєму Instagram

Також виявилося, що пропозиція руки і серця Лера отримала у таксі, після сварки.

Нагадаємо, у Кудрявцевої є 23-річний син Жан від іншого шлюбу. Однак білявка мріє народити дитину від свого новоспеченого чоловіка.

Фото "Экспресс-газеты" та "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів