Лана Дель Рей в Києві заспівала у віночку

11 червня 2013, 10:51

10-го червня у столиці виступила молода американська зірка Лана Дель Рей. Попри не дуже приємні прогнози, співачка зібрала повний зал.

А під час виконання останньої пісні Лана вдягла на голову український віночок, повідомляє "ТСН".

На розігріві в американки виступав гурт, який вона сама обрала - "The Maneken". Потім була технічна перерва, яка тривала півгодини.

Лана у ніжно-пастельній короткій сукні та зі стрічкою у волоссі "виплила" на сцену. Палац "Україна" "вибухнув" нестримними емоціями, криками глядачів в залі.


Українці добре прийняли Дель Рей

Незважаючи на те, що квитки на концерт коштували від 400 до 4 тисяч гривень, бажаючих послухати виступ Дель Рей зібралося стільки, що організаторам довелося ставити ще один додатковий ряд стільців. Зала була повна.

Протягом всього концерту Дель Рей співала наживо. Аби відчути підтримку глядачів, Лана попросила присутніх у залі встати, тож слухачі простояли разом зі співачкою весь концерт. Не стали винятком і зіркові глядачі – співачка Світлана Лобода та "Міс Україна-Всесвіт" Олеся Стефанко.

Під час виконання пісень Лана роздавала автографи та фотографувалася з усіма бажаючими. Київські прихильники закидали співачку квітами всіх кольорів та видів.

А наприкінці концерту прихильник подарував зірці вінок, який вона одразу одягла.

До слова, 8-го червня Лана мала виступити у Москві, але скасувала концерт через хворобу. Тож киянам пощастило більше.

Фото з Facebook Влада Соделя

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів