Шоптенко стане опікункою дикої кицьки

13 червня 2013, 15:00

Танцівниця Олена Шоптенко вирішила взяти під свою опіку новонародженого рисеняту.

Про це пише газета "Сегодня".

Останнім часом у столичному зоопарку народилося відразу кілька звірят: ведмежа, зелена мавпа, рись і кенгуру. Деякі тварини зоопарку перебувають під опікою відомих киян чи підприємств, торгових марок.

Так, обидві рисі, які не давали потомства кілька років, перебувають під опікою у заступника голови КМДА Олександра Мазурчака.


А кілька днів тому на світ з'явилося рисеня, подивитися на якого приходила Олена Шоптенко.

Шоптенко хоче взяти під опіку цього малюка

"Мені розповіли про народження рисеняти знайомі, і у мене всередині загорілося якесь тепле почуття. Мені дуже захотілося подивитися на нього, я взагалі "котолюбка", але диких кішок так близько не бачила ніколи. Знали б ви, яке це чудове кошеня!" – поділилася Шоптенко.

"Взагалі, я не знала про те, що існує така можливість - взяти опікунство над твариною, хоча і помічала в зоопарку на деяких клітинах таблички з прізвищами людей, які утримують звірів. Ось прийшла дізнатися, що потрібно зробити, щоб стати опікуном", - розповіла Олена.

Нагадаємо, нещодавно Шоптенко казала, що дитину планує завести лише після весілля з Дмитром Дікусаром. Тож поки пара матиме такого собі опікуна для тренування.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів