Блохін: Мілевський приходив п’яним на тренування. АУДІО

20 червня 2013, 13:04

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін пояснив, чому не продовжили контракт з форвардом Артемом Мілевським.

Це сталося у телефонній розмові з пранкером Vovan222, який назвався батьком футболіста.

Аудіо-запис 13-хвилинної розмови викладено на YouTube.

Пранкер під виглядом батька Мілевського почав вмовляти Блохіна взяти Артема до команди знову. Мовляв, хлопець потрапив до поганої компанії, яка його збиває зі шляху.

"Ми ж дорослі люди. Збивають його або не збивають, але треба ж приходити не п'яним на тренування. Так, п'яних людей я тренувати не вмію", - сказав Олег Володимирович.

Він наголосив, що не раз спілкувався з Артемом, але той так нічого і не зрозумів. До того ж тренер не вірить, що Мілевський може змінитися.

Крім того, якось Мілевський не прийшов на тренування, яке було заплановане на 12-ту годину. За словами Олега Володимировича, Артем прийшов тоді на три години пізніше та ще й п'яний.

"Я не втручаюся в особисте життя. Але футбол є футбол. Можеш гуляти і пити - у мене немає питань. Не можеш - тоді обирай: або футбол, або гуляй. Яке же тренувати, якщо у нього тиск зашкалює і видно, що людина не може. Щоб він помер у мене на тренуванні чи що? Цього ще не вистачало!", - обурився Блохін.

СЛУХАЙТЕ РОЗМОВУ:

Нагадаємо, що Мілевський останні півроку тренувався і грав за динамівський дубль. А після завершення сезону поїхав з друзями відпочивати на Сардинію.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів