Берлусконі дали 7 років в'язниці

24 червня 2013, 19:23

Суд засудив колишнього прем'єра Італії Сильвіо Берлусконі до семи років позбавлення волі через зв'язок із неповнолітньою танцівницею Рубі (Карім ель-Маруге).

Про це повідомляє "Reuters".

Берлусконі визнано винним у тому, що в період з лютого по травень 2010-го року він мав секс з ель-Маруг, якій на той момент не було 18-ти років.

Крім семирічного ув'язнення, йому довічно заборонено обіймати державні посади.

Рішення суду набуде чинності лише після розгляду апеляції.

Слідство також підозрює колишнього прем'єра у перевищенні повноважень, нагадує "Лента.ру".


Згідно з матеріалами справи, політик користувався своїм становищем, щоб визволити ель-Маруг з-під варти по іншій справі.

Прокурор Ільда Бокассіні заявила у своїй промові, що танцівниця була присутня на вечірках Берлусконі, і організатори знали, що їй не було 18-ти років.

Бокассіні додала, що Рубі та інші жінки, які відвідували вечірки "бунга-бунга", були частиною сутенерської мережі, організованої для розваги екс-прем'єра і його оточення.

Сам Берлусконі заперечує провину, наполягаючи, що не вступав з Рубі в сексуальний зв'язок, поки вона була неповнолітньою. Цієї ж версії дотримується і ель-Маруг.

Танцівниця визнала, що її запрошували на вечірки "бунга-бунга" і за присутність платили по 2-3 тисячі євро за ніч. За словами Рубі, вона бачила близько 20 дівчат, які танцювали стриптиз для Берлусконі, однак ніколи не була свідком того, що прем'єр мав фізичний контакт з ними.

Фото Reuters з сайту "Atlantic Council"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів