Калягін переніс дві операції на серці

25 червня 2013, 11:20

Народного артиста Росії Олександра Калягіна прооперували.

71-річному артисту встановили кардіостимулятор і провели процедуру стентування у Центрі серцево-судинної хірургії ім. Бакулєва у Москві, повідомляє "Life News".

До кардіологів Калягін звернувся ще 6-го червня - народного артиста турбувала сильна біль в грудях, що з'являлася при найменшому фізичному навантаженні.

"Олександр Олександрович скаржився, що останні півроку йому все важче робити будь-яку фізичну роботу: відразу з'являється задишка", - розповіло джерело в медичних колах.


Лікарі діагностували у Олександра Калягіна ішемічну хворобу серця, гіпертонію і для початку порекомендували медикаментозне лікування. Курс терапії приніс результат, і незабаром артистові стало набагато краще.

У Калягіна проблеми з серцем

Після цього актора обстежив і проконсультував особисто глава клініки Лео Бокерія. За підсумками обстеження Калягіну порекомендували встановити кардіостимулятор.

"Операція відбулася 11-го червня, пацієнт переніс її досить добре. Через кілька днів, коли організм оговтався після хірургічного втручання, віп-пацієнтові провели стентування судин серця", - розповів інформатор.

Ця процедура не настільки важка для організму, як установка кардіостимулятора, і вже наступного дня – 19-го червня - Калягін зміг виписатися з лікарні.

"Зараз я знаходжуся в театрі і займаюся робочими справами", - повідомив Калягін по телефону.

Олександр Калягін знявся більш ніж в 60 кінокартинах, серед яких такі фільми, як "Життя Клима Самгіна", "Прохіндіада, або Біг на місці", "Здрастуйте, я ваша тітка" і безліч інших.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів