Хабенського вирізали з нового фільму Пітта

26 червня 2013, 13:45

Російський актор Костянтин Хабенський зник з нового фільму Бреда Пітта.

З картини "Війни світів Z" викинули російську кінцівку, пише "Экспресс-газета".

Минулого тижня новий фантастичний фільм відкрив Московський міжнародний кінофестиваль. На прем'єру прилетів навіть виконавець головної ролі Бред Пітт.

Однак, багато глядачів були розчаровані картиною. Справа в тому, що кудись подівся великий шматок про те, що відбувається в Росії, в якому знімався Костянтин Хабенський.


Хабенський знявся з Бредом Піттом, але на екрані так і не з'явився

Фільм "Війна світів Z" знятий за однойменною книгою американського письменника Макса Брукса. Цей апокаліптичний роман - збірка свідчень людей різних країн світу про війну з зомбі, які вивчає головний герой Джеррі Лейн - колишній експерт ООН.

Важливе місце в книзі займає цікава геополітика, реакція різних країн і різних культур на глобальні катастрофічні події. Однак під час написання сценарію до фільму сюжет роману сильно спростили. Крім того, первісна кінцівка фільму "Війна світів Z", де герой Бреда Пітта бився з зомбі на території Росії, була змінена.

Щоправда, у титрах остаточної версії залишилася згадка декількох персонажів "російської кінцівки", зокрема, Костянтина Хабенського в ролі російського бійця. Кінцівку теж змінили на більш життєрадісну і вирізали з неї всі сцени в Росії.

На студії "Paramount" не повідомили, чи мають намір вони видати сцени, які не увійшли у фільм, в якості додаткових матеріалів. Причини, з яких продюсери "Paramount" відмовилися від цієї кінцівки, також не наводяться.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів