Першу весільну сукню Ліз Тейлор продали за $188 тисяч

27 червня 2013, 12:43

Весільна сукня актриси Елізабет Тейлор, в якій вона виходила заміж за свого першого чоловіка Конрада Хілтона, пішло з молотка.

За лот, виставлений на аукціон "Christie's", покупець заплатив 121 тисячу 857 фунтів стерлінгів (близько 188 тисяч доларів), повідомляє "Лента.ру" з посиланням на "Reuters".

Очікувалося, що сукню продадуть за 30-50 тисяч фунтів. Проте, як заявили в "Christie's", лот викликав великий інтерес у покупців, і за нього боролися кілька колекціонерів.

"Сукня символізує один з найяскравіших і важливих моментів "золотої епохи Голлівуду", - відзначили представники аукціонного дому.


Перша весільна сукні Ліз Тейлор пішла з молотка

Хто саме став покупцем, в "Christie's" не уточнили.

Перша весільна сукня Ліз Тейлор зроблена з атласу кремового кольору і прикрашене стеклярусом і перлами. Фата виконана з шовкового тюлю.

Автором наряду, в якому 18-річна Тейлор вийшла заміж в 1950-му році, була художник і дизайнер Хелен Роуз. Сукню актрисі подарувала студія "Metro-Goldwyn-Mayer".

Шлюб Елізабет Тейлор і Конрада Хілтона тривав лише вісім місяців. Після розлучення актриса виходила заміж ще сім разів. Останнім чоловіком Тейлор був Ларрі Фортенскі. Пара одружилася в 1991-му році і розлучилася в 1996-му році.

Фото "Christie's" з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів