Кабаєва про своїх дітей: Вони повинні зрозуміти труднощі життя

28 червня 2013, 12:08

Російська гімнастка та депутат Держдуми Аліна Кабаєва заявила, що віддасть своїх дітей у спорт. Та вважає, що чим швидше дитина зрозуміє труднощі життя, тим краще.

Спортсменка, яку приписують в коханки президента Росії Володимира Путіна, вперше за довгий час дала відверте інтерв'ю, пише "Экспресс-газета".

Аліна поспішила особисто запевнити, що в неї немає дітей ані від Путіна, ані від кого іншого.

"Життєвий досвід навчив мене нікого не впускати у своє особисте життя. Хто хоче поговорити про роботу, фестивалі, інші професійні моменти - будь ласка, але не про особисте. Єдине, що можу сказати: дітей у мене немає. Це правда", - сказала Кабаєва.


Однак спортсменка заявила, що своїх дітей віддасть у спорт.

"Звичайно! Куди хлопчика - не знаю, а дівчинку - у художню гімнастику. Спорт - це командний дух, відповідальність, дисципліна, спілкування з хлопцями, потяг, який робить тебе дорослим", - зауважила вона.

Кабаєва віддасть дітей у спорт

"Чим швидше дитина зрозуміє труднощі життя, тим краще. І щоразу вона повинна через них проходити з користю для себе", - додала депутат.

До слова, за чутками Кабаєва народила від Путіна саме хлопчика й дівчинку.

Розповіла гімнастка й про те, що попри покинутий спорт, не забуває про тренування:

"Тренуюся по два рази на день: вранці - Дума, з 14 до 16 годин тренування в робочому кабінеті, на килимку і з гантельками".

Що до відпочинку, то Аліна любить виїжджати з рідними на природу.

"Обожнюю гори, іноді просто залишаюся вдома, дивлюся фільми, читаю", – додала вона.

З останнього прочитаного Кабаєвою - роман Джека Лондона "Біле ікло".

"А взагалі подобається російський філософ Іван Ільїн. Його творчість близька мені за духом. Коли зовсім погано, читаю Ремарка - про важкі долі людей, яким було набагато гірше, ніж мені зараз", - зауважила депутат.

Під настрій Кабаєва розслабляється й шопінгом:

"Іноді можна походити по магазинах у Європі чи в улюбленому Санкт-Петербурзі. Я жінка, і, звичайно, мені завжди хочеться виглядати красиво".

Нагадаємо, коли у 2008-му році один з московських журналістів написав про таємне заручення Путіна з гімнасткою, видання, яке опублікувало новину, швиденько прикрили.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів