Олексію Паніну загрожує 2 роки в’язниці

29 червня 2013, 10:04

Російський актор Олексій Панін знову опинився в центрі скандалу та став фігурантом кримінальної справи.

Цього разу 36-річний артист влаштував погром в одному з готелів міста Туапсе, куди приїхав на гастролі, пишуть "Вести.ру".

Неадекватну поведінку Паніна зафіксувала камера відеоспостереження, встановлена в готелі.

"Він підійшов до нашої стійки, де знаходиться вся техніка, комп'ютер, термінал. Він все це вирвав з корінням і став розкидати, кидав, бив об стіни", - описує драматичні події адміністратор готелю.


За словами працівників готелю, артист не погодився з виставленим рахунком. У чеку виявилися 22 порції віскі майже на вісім тисяч рублів.

Напередодні скандалу Панін, неабияк випивши, вирішив пригостити дорогим спиртним всіх гостей бару. Після довгого застілля пішов спати, але на ранок про свою щедрість вже не згадав.

Панін знову відзначився

"Став задавати питання з приводу рахунків за ресторан і дав нам 4 хвилини на роздуми, щоб ми цю ситуацію прояснили", - продовжує розповідь адміністратор готелю.

На псуванні майна готелю Панін не зупинився, схопив з барної стійки мобільний телефон однієї з офіціанток, кинув на підлогу і тільки після цього пішов.

Працівниця готелю натиснула тривожну кнопку і зателефонувала в поліцію.

Поліцейські порушили кримінальну справу за статтею "Умисне знищення і пошкодження чужого майна". Акторові може загрожувати до двох років позбавлення волі.

Після скандалу сам Олексій Панін недоступний, його мобільний телефон відключений.

До слова, подібна поведінка для самого артиста, схоже, давно увійшло у звичку. Так, у 2005-му році він прямо на знімальному майданчику одного з фільмів побився з режисером.

Два роки тому розмахував кулаками в придорожньому кафе на трасі Москва - Казань. Тоді Панін не захотів стояти в черзі за водою, а вимагав продати напої негайно, на підставі того, що він - зірка.

А восени минулого року він став героєм новин Кірова. У ресторані італійської їжі акторові не сподобалася робота шеф-кухаря. Артист увірвався на кухню і почав вчити його азам кулінарного мистецтва, не соромлячись у виразах.

Фото svit24.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів