Герега порушував закон у свій день народження

1 липня 2013, 14:53

Чоловік секретаря Київради Галини Гереги Олександр гучно і з порушенням закону відсвяткував свій черговий день народження

Днями співвласник мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" святкував 46-річчя, пише "Свідомо".

Герега дозволила чоловіку поршувати закон?

З цієї нагоди Герега влаштував гучну гулянку у ресторані на заповідній території Долобецького острова із забороненим салютом.

Адже феєрверк о 22 годині – справа незаконна. Тип паче у заповідній зоні.


Так, згідно з пунктом 10.13 Правил благоустрою Києва, використання піротехнічних засобів для влаштування феєрверків та салютів без дотримання вимог обмеження часу проведення заходів до 22:00 заборонене.

Та не сам салют був незаконний.

Адже пункт 10.3 зобов’язує не допускати під час проведення масових гулянь та свят, а також в інші дні, користування звуковідтворювальною апаратурою та іншими гучномовними установками, гучного співу й викриків у парках, скверах, лісопаркових зонах відпочинку впродовж доби.

Як стало відомо, гості й іменинник їли та пили в ресторані на території Гідропарку, неподалік від Венеційського мосту. До слова, заклад належить до мережі ресторанів, якими володіє Микола Тищенко.

Місце святкування Гереги вибрали грамотно: від метро іти хвилин 15 через кущі й піски, і випадкові відпочивальники туди не забрідають. Сам пляжний клуб огороджений високим парканом, і прослизнути на його територію майже не можливо.

Проте гості на таксі чи власних автівках до ресторану дісталися без проблем.

Фото bp.ubr.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів