Lady Gaga: У школі мене врятували геї

1 липня 2013, 16:37

Американська співачка Lady Gaga виступила з промовою на підтримку світової спільноти геїв, лесбійок, бі- та транссексуалів (LGBT).

Артистка сказала, що саме учні з нетрадиційною сексуальної орієнтацією підтримали її, коли вона була ізгоєм у школі.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Коли я вчилася у старшій школі, та й раніше мене вважали ізгоєм, і я просто не могла знайти свого місця. Де я буду своєю? Я оглядаюся на той час і пригадую відчуття, наче я вирізана за іншим лекалом", - поділилася Lady Gaga.


Lady Gaga у геях вперше побачила Бога

"Була окрема компанія, яка мене не приймала. Була й окрема компанія, яка давала мені місце за своїм столом, яка помагала мені, коли мені здавалося, що я не зможу, яка любила мене саме за те, ким я є. Це були ви… Ви врятували мене, друзі з LGBT, знов і знов ", - сказала співачка.

Lady Gaga підкреслила, саме у таких людях вона уперше в своєму житті побачила Бога.

Зірка висловила свою радість із приводу нещодавнього рішення Верховного суду США щодо Закону про захист шлюбу, який обмежує права геїв. Його визнали неконституційним.

Нагадаємо, за те, щоби геї мали таке ж право одружуватися, як і гетеросексуали, публічно виступали Бейонсе, Мадонна, Джастін Тімберлейк, Бен Аффлек, Шон Пенн, Дрю Беррімор, Сюзан Сарандон, Бред Пітт, Клінт Іствуд та Гілларі Клінтон.

Що ж до Lady Gaga, то, нагадаємо, телеведуча Келлі Озборн нещодавно назвала її лицеміркою. Донька рокера сказала, що Gaga лише вдає, що турбується про геїв, а насправді живиться з фріків і диваків.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів