Авріл Лавін вийшла заміж у чорному

3 липня 2013, 14:09

Весілля канадської співачки Авріл Лавін з рокером Чадом Крюгером було влаштоване в готичному стилі, а сама наречена одяглася в чорне.

Пара побралася в середньовічному замкові "Chateau de la Napoule" поблизу Канн. Весь організаційний процес узяла на себе Авріл.

Про це молодята розповіли журналові "HELLO!".

"Я поведена на замках, і люблю французький декор та готику… Я знайшла замок у Франції, ми його відвідали і він виявився бездоганним", - поділилася Лавін.


"Я довго планувала це весілля… Я все йому (Чаду) показала, і він дозволив мені взяти керування на себе…", - сказала вона.

Авріл Лавін удруге вийшла заміж у чорному

Близько 110 гостей провели три "шалені вихідні" з Авріл і Чадом, а 1-го липня пара стала чоловіком та дружиною. На нареченій була чорна сукня від "Monique Lhuillier".

"Коли в тебе на пальці опиняється обручка, яку ти бачитимеш щодня, і називатимеш іншу людину чоловіком чи дружиною – це дуже особливе відчуття", - сказав фронтмен "Nickelback".

"Ми сподіваємось завжди бути разом… Одного дня, в майбутньому, в нас буде сім‘я. Я хочу ставати старшою з Чадом", - додала його дружина.

Нагадаємо, пара заручилася в серпні 2012-го.

"Було таке відчуття, наче це доля втрутилася, і я просто отримав "дзвіночок": не дай їй піти", - пригадав Крюгер.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів