Екс-зятю Блохіна дали "мінімалку" за побиття

3 липня 2013, 13:00

Справа про інцидент між колишнім зятем Олега Блохіна Сергієм Ларькіним та пішоходом Андрієм Пясецьким отримала досить передбачене продовження - репера "показово" засудили, призначивши ледь чи не найменше покарання.

2-го липня Печерський суд Києва ухвалив рішення у справі Ларькина, відомого як репер Ларсон.

"Ларькіна визнали винним за статтею 128 КК (ненавмисне заподіяння тяжких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень) і призначили практично мінімальне покарання, передбачене цією статтею - 200 годин громадських робіт", - повідомила ТаблоID адвокат постраждалої сторони - журналіста Андрія Пясецького Євгенія Закревська.

Окрім цього суд постановив стягнути з Ларсона 8000 гривень моральної шкоди. Хоча при цьому матеріальну шкоду потерпілому ніхто не компенсував.


За словами Закревської, вони з постраждалим не збираються залишати все так як є.

Ларсон відбувся мінімальним покаранням?

"Ми природно подаємо апеляцію. Оскільки: 1) вважаємо неправильною кваліфікацію дій як ненавмисних. А впевнені, що мали місце хуліганські дії (ст. 296 КК) і умисні тяжкі тілесні ушкодження (ст. 121 КК). Крім того - залишення в небезпеці (залишив лежати на проїжджій частині після нанесення удару, ст. 235 КК)", - пояснила юрист.

По-друге, Закревська вважає, що навіть у рамках статті за ненавмисне нанесення тілесних ушкоджень, це покарання необгрунтовано м'яке.

"Оскільки Ларькін незважаючи на те, що написано у вироку повністю провину не визнав (вдарив у плече, рука зісковзнула в голову), не розкаявся, шкоди не компенсував. Під час процесу звинувачував в тому, що сталося, потерпілого", - зауважила вона.

"Частково так, я не повинен був його просто штовхаті, але я просто не потреплю образ ані у свій бік, ані в бік своєї сім'ї", - привела адвокат цитату з показів Ларькіна.

"Тобто я вважаю, що ніяких, пом'якшуючих обставин судом не встановлено", - додала Закревська.

Нагадаємо, 3-го квітня між колишнім чоловіком Ірини Блохіної Сергієм Ларькіним, відомим як репер Ларсон, та Андрієм Пясецьким стався конфлікт.

За словами очевидців ситуації, Ларсон жорстко побив Андрія. Водночас у коментарі "Українській правді" репер заявив, що лише штовхнув хлопця.

Тим не менш, постраждалий опинився в лікарні з діагнозом "забій головного мозку, епідуральна гематома, перелом кісток черепу".

Фото "Гламурчик"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів