Метт Деймон радий, що в нього жінка не як у Пітта

10 липня 2013, 15:28

Американський актор Метт Деймон радий, що його дружина Лучіана не належить до зіркового світу, і їхня сім‘я не перебуває на цілодобовому прицілі в папарацці.

Через це зірці "Талановитого містера Ріплі" заздрить сам Бред Пітт.

Про це Деймон розповів у інтерв‘ю журналові "Esquire". 42-річний актор знявся для обкладинки його серпневого номеру, пишуть "NY Daily News".

"Мені пощастило. Я покохав цивільну", - каже він про Лучіану, яка на момент їхнього знайомства працювала в барі.


"Не актрису і не відому актрису. Бо такому випадку увага стає не просто вдвічі більша – вона зростає в геометричній прогресії", - пояснює Метт.

Звісно, час від часу папарацці фотографують зірку та його рідних на вулиці, але шаленого "попиту", який би змушував ЗМІ за ним полювати, немає. Та й сам Деймон не дає їм приводу – "на барній стійці не гоцає" та свою дружину не зраджує.

Меттові Деймону заздрить Бред Пітт

"Вони (папарацці) можуть за мною спостерігати, але завжди одержують одну й ту саму історію – одружений хлопець середнього віку з чотирма дітьми", - каже актор.

Зовсім по-іншому фотографи поводяться з родиною Бреда Пітта, чия дружина Анджеліна Джолі теж є кінозіркою.

"…Папарацці та їхній божевільний рівень агресивності, їхнє прагнення порушувати закон і прорватися на його територію – я сумніваюся, що воно того варте. Пригадую, як я сказав йому, що відводжу дітей до школи, а в нього обличчя витягнулося. Він був дуже приязний, але сказав: "Ти – вилупок", - згадує Метт.

"Бо він би мав теж так робити. А він не може", - додає актор.

Нагадаємо, Метт Деймон та Лучіана Баррозо в квітні удруге сходили до вівтаря. Вперше пара побралася в 2005-му. Разом вони виховують чотирьох дочок.

Фото обкладинка журналу "Esquire" з сайту "NY Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів