Дензела Вашингтона впіймали на подружній зраді?

11 липня 2013, 11:32

Оскароносного актора Дензела Вашингтона звинувачують у подружній зраді.

Кінозірку, який понад 30 років перебуває в шлюбі з Полеттою Пірсон та має чотирьох дітей, заскочили за поцілунками з іншою.

Власники компрометуючих фото нині виставили їх на продаж, пише "Radar Online".

Як описує видання, на чотирьох світлинах зображено 58-річного Вашингтона, який сидить на канапі з молодою жінкою. На кількох інших фото він тримає її за руку, а на одній – пристрасно цілує в губи.


Особа жінки лишається невідомою. Видання підкреслює, що його представники не мали можливості перевірити справжність фотографій.

Коментуючи чутки про зраду та конфлікт Дензела і 62-річної Полетти, речник актора заявив "Gossip Cop": "Вони не розлучаються і не розстаються".

Дензел Вашингтон зраджує дружину, з якою прожив більше 30 років?

Якраз нещодавно Полетта дала інтерв‘ю журналові "Ebony". Вона говорила про те, що бачить "зворотній бік медалі" чоловіка, з яким живе, та приймає його.

"Я живу з цим чоловіком… Я бачу сумний (його) бік. Бачу кожен бік… Він знає, що має у мені, як у своїй дружині, стабільність. Це дає йому силу, незалежно від того,чи він цим зловживає. Я не можу на цьому зациклюватися. Зате я знаю, що це дає йому хорошу основу, щоби рухатися і літати", - сказала жінка.

Чутки про те що зірка фільму "Код доступу "Кейптаун" зраджує дружину зі своєю колегою Сеною Латан, ходили в 2003-му році, але акторка їх спростувала.

Вашингтона та Пірсон, які побралися в 1982-му, називають однією з найміцніших пар Голлівуду. Подружжя має двох синів та двох дочок.

Фото Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів