Седокова Тищенку: Підростеш - поговоримо!

11 липня 2013, 15:10

Співачка Ганна Седокова відповіла на заяву ресторатора Миколи Тищенка про те, що він би дав тисячу доларів за ніч з нею, як і за іншу повію.

Крім того, Аня показала купу троянд, якими задарував її таємничий прихильник.

"Та що ж це таке сьогодні! Тепер київські ресторатори з найменшим "хозяйством" у Києві намагаються якось привернути до себе увагу. Лити бруд на дівчину - це дуже гідно. Особливо враховуючи моє хороше ставлення. Але я не ображаюся на тебе, правда.))) На маленьких адже не ображаються.)))", - написала Седокова у Twitter.

Аня сказала, що в Тищенка нейменше "хозяйство" у Києві

"І скажу просто: "Коля: Підростеш - поговоримо!". Люди заради піару готові йти на все. Мені шкода... Хоча мене ж теж часто звинувачують у піарі. Ось тільки різниця в тому, що я зовсім не піар, я так ЖИВУ. Яскраво і незабутньо", - наголосила співачка.


Як відомо, днями Аня у соцмережі запропонувала себе купити. Так от Тищенко сказав, що дав би за неї не більше тисячі доларів, як і за будь-яку іншу повію.

Мільйон троянд для Седокової від прихильника

Утім, Седоковій ніколи звертати увагу на образи. Адже в неї, схоже, особисте життя вирує.

Так, в Instagram Аня виклала світлину, на якій вона стоїть поміж букетів червоних троянд. Але від кого вони – співачка не зізналася.

"Я шалено сумую за тобою. За твоїми руками, які я ще тільки починаю впізнавати. За твоїм серйозним голосом, здатним вирішити будь-яку… проблему. І за твоїм поглядом, в якому я бачу нескінченну любов до мене. Я шалено сумую за тобою. І це почуття робить мене найщасливішою дівчиною на цій планеті", - загадково написала Седокова.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів