Мільярдер Джордж Сорос зіграє весілля у вересні?

12 липня 2013, 12:38

82-річний американський фінансист та філантроп Джордж Сорос незабаром має побратися зі своєю коханою, 41-річною Таміко Болтон.

Подейкують, весілля призначено на вересень. Його "фішкою" стане те, що продукти для частування та квіти будуть лише сезонні.

Про це повідомляють "NY Daily News" із посиланням на "Confidenti@l".

Надруковано 1000 запрошень на весілля, яке гулятимуть у Нью-Йорку. Таміко вже розіслала кількасот гостям із її боку.


"На весіллі будуть друзі, родичі та колеги з усього світу, включаючи п‘ятьох дітей Джорджа та всю родину нареченої", - повідомив інформатор.

Сорос і Болтон у вересні стануть чоловіком і дружиною?

Організатори весілля будуть працювати лише з місцевими постачальниками продуктів. Жодних кулінарних витребеньок, завезених здалеку, на столах не буде.

"Уся їжа буде з ферми-до-столу, а квіти будуть сезонні. Їх нізвідки не везтимуть", - запевнило джерело.

Ретельно продумуються такі деталі, як вбрання офіціантів, що обслуговуватимуть бенкет. Зі слів інформатора, для весільного планувальника влаштовували справжній модний показ.

Що ж до вибору подарунків, тут у гостей великого клопоту не буде. Наречені попросили замість цього зробити пожертви до однієї з благодійних організацій, які вони обрали.

Таміко, яка керує вебсайтом про йогу, та Джордж, познайомилися в 2008-му році. Вони заручилися в серпні 2012-го. Для мільярдера це буде третій шлюб, для його обраниці – другий.

Фото Reuters з сайту scmp.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів