Шер погодилася співати у Дагестані лише з двома бронежилетами

19 липня 2013, 10:20

Співачка Шер злякалася можливого теракту у Дагестані й попросила в організаторів додаткових запобіжних заходів.

Артистка погодилася приїхати на відкритті "Анжи-Арени", тільки після того, як їй пообіцяли видати два бронежилета, пише "НТВ" з посиланням на канал "Россия-2".

Урочиста церемонія відкриття стадіону "Анжи-Арена", яка відбулася 1-го червня о Дагестані, могла пройти без участі знаменитої співачки Шер. Артистку запросили заспівати, проте повідомлення про нестабільну ситуацію в регіоні, сильно злякали поп-виконавицю.

Шер співала у Дагестані з двома бронежилетами

Про це розповів голова ради директорів футбольного клубу "Анжи" Костянтин Ремчуков:


"Ситуація в регіоні непроста, і тут нічого жартувати. Коли ми відкривали "Анжи-Арену", мала приїхати співачка Шер. Я знайомий з нею і з її юристом. За кілька днів мені прийшло від них багато СМС: "А що у вас там відбувається?" "На CNN показують новини про серію терактів в регіоні". "А чи можна отримати два додаткових бронежилета?""

Співачка також питала і про наявність на стадіоні металошукачів, і про кількість людей, і про можливий інтерес терористів до заходу.

Ремчукову довелося довго заспокоювати світову зірку, запевняючи її в тому, що нічого не станеться і бронежилети будуть.

"Потім президент клубу Сулейман Керімов мені навіть сказав: "Кость, може, ти з нею поїдеш на машині з аеропорту?". У підсумку вона приїхала і заспівала", - додав він.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів