Кіркоров врятував смертельно хвору жінку

19 липня 2013, 16:38

Російський співак Філіп Кіркоров оплатив лікування жінці, яка вже готувалася до смерті.

Зірка заплатив майже півмільйона рублів за операцію артистки пародійного жанру на ім'я Ангеліна Греер, пише "Heart.ru".

46-річна жінка вже розпрощалася з життям, коли зрозуміла, що допомоги їй чекати нізвідки. У грудні минулого року Греер лікарі виявили серйозні проблеми з серцем і попередили її, що, якщо не провести операцію, вона може померти в будь-який момент.

Ситуація ускладнювалася тим, що заради цього Греер необхідно було вилетіти до Ізраїлю, а на саму операцію було потрібно майже півмільйона рублів.


Кіркоров врятував артистку

Жінці потрібно було перенести заміну серцевих клапанів, шунтування та довгу реабілітацію. Тоді Ангеліна понадіялася на допомогу друзів. Вона звернулася до друзів на телебаченні - в одному з ток-шоу був оголошений збір коштів на операцію Греері. Однак грошей все одно не вистачало.

За визнанням Ангеліни, її накрила депресія і справжній відчай. І ось тут на допомогу співачці прийшов Філіп Кіркоров.

"Філіп мене просто врятував. Він сплатив всю операцію, особисто замовив американські клапани для серця. Вартість всього цього - близько півмільйона. Взагалі Філіп і його батько Бедрос мені сказали, що суму мені точну знати не потрібно", - розповіла щаслива Греер.

Поїздка в Ізраїль не знадобилася. Операцію Ангеліні Греер, на прохання Кіркорова, провели кращі фахівці Бакулевського центру серцево-судинної хірургії. Зараз Ангеліна знаходиться в кардіологічному санаторії під Москвою.

Греер прославилася, показавши колись дивно пародію на Філіпа Кіркорова. Цікаво, що до цього співака ніколи не пародіювали жінки.

Фото "Heart.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів