Шер назвала папарацці огидними паразитами

23 липня 2013, 16:53

Американська співачка Шер не стримувала емоцій та не жаліла епітетів, коли говорила про папарацці в своєму мікроблозі.

67-річна зірка прокоментувала інцидент, який стався нещодавно з репером Каньє Вестом. Вона подякувала батькові дитини Кім Кардашян за те, що зацідив одному з нав‘язливих "паразитів".

Про це повідомляє "Ace Showbiz".

36-річний Вест і раніше не вирізнявся приязним ставленням до фотографів. Але в п‘ятницю в аеропорті Лос-Анджелеса дійшло до бійки, і надавати допомогу одному з папарацці довелося парамедикам.

Подейкують, ознак якихось серйозних травм у чолов‘яги не було, але цей випадок наразі розслідує поліція.

 Шер пораділа, що Вест надавав папарацці

"Дорогий Каньє, дякую тобі за те, що товчеш отих огидних паразитів, які крадуть наші найбільші цінності, "час та приватність". Ми їх ніколи не зможемо повернути!", - написала Шер у своєму Twitter.

Далі запальна співачка, вочевидь пригадала схожу неприємну подію з власного життя. Пропускаючи літери від хвилювання, вона розказала про те, як її 4 річна дитина колись зомліла через переслідування папарацці.

"(Я) Бігла за ним і кричала: "Якщо я піймаю тебе, то на смерть заб‘ю тою камерою, недоумок проклятущий". Він кинув її і втік!", - написала Шер і завершила пост міцним слівцем.

Кого зі своїх дітей - доньку Честіті чи сина Елайджу – Шер мала на увазі, невідомо. Нагадаємо, кілька років тому Честіті змінила стать хірургічним шляхом та офіційно стала чоловіком, Чезом Боно.

Фото АР з сайту "Business Insider"

IDEALMEDIA