Завальська та Єфросиніна розповіли про відпочинок

26 липня 2013, 14:02

Співачка Аня Завальська каже, що найкраще подорожувати на автівці. Тоді можна побачити ексклюзивні місця країни. А Маші Єфросиніній все одно, де відпочивати. Головне, щоб за межами України і там, де гарно і немає багато людей.

Про це обидві брюнетки розповіли "Bestin.ua".

За словами Завальської, найкраща подорож – з чоловіком на авто.

"Для мене ідеальна подорож - це вільний відпочинок, де присутня частка імпровізації. У мене великий досвід поїздок, і найпривабливіший варіант - це поїздка на автомобілі, коли ви з супутником особисто складаєте маршрут. Саме за таких обставин можна подивитися багато красивих і ексклюзивних місць в різних країнах", - зазначила Аня.


Нещодавно обидві панянки відпочили в Одесі, де проходив Міжнародний кінофестиваль

"Моя найкраща подорож відбулася, коли я їздила по Італії - від Венеції до Неаполя - на орендованій машині. Другий вражаючий вояж - поїздка на машині по Німеччині в компанії коханого чоловіка. Я переконана, що за кермом має бути представник сильної статі, оскільки він краще стратегічно підкований. У свою чергу, я почувалася чудово в ролі штурмана", - поділилася Ганна.

А ось телеведучій Маші Єфросиніній все одно, де відпочивати.

"Мені абсолютно все одно, куди я їду на відпочинок. Бажано, щоб було гарне місце, не багатолюдно, де є абсолютна можливість розслабитися - це зазвичай за межами України. Востаннє відпочивала кілька років тому на Сейшельських островах з коханою людиною. Шкода, зараз багато роботи в нових проектах і відпочинок мені тільки сниться", - сказала Марія.

Фото з Instagram Завальської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів