"Bloodhound Gang" заборонили виступ у Росії через прапор. ВІДЕО

4 серпня 2013, 14:16

Американський гурт "Bloodhound Gang" вляпався у скандал в Росії.

Артистам заборонили виступати на фестивалі "KUBANA" в Анапі 2-го серпня через зухвалу історію з російським прапором, пише "Лента.ру".

Рішення про скасування виступу "Bloodhound Gang" написав у своєму Twitter міністр культури Росії Володимир Мединський.

"Рок-група "Bloodhound Gang" пакує валізи. Виступати ці ідіоти на Кубані не будуть", - написав Мединський

Як стало відомо, бас-гітарист панк-групи "Bloodhound Gang" Джаред Хасселхофф під час концерту 31-го липня в Одесі підтерся російським прапором.

ВІДЕО інциденту з прапором:

Відеозапис цього вчинку було викладено на YouTube. Також в інтернеті розміщений відеоролик з виступу "Bloodhound Gang", який пройшов в Києві 30-го липня. Під час концерту соліст групи викрикував зі сцени "Fuck Russia!", а натовп у залі скандувала цю фразу у відповідь.

При цьому на зустрічі з журналістами перед запланованим виступом на фестивалі "KUBANA" учасники "Bloodhound Gang" вибачилися за інцидент з прапором Росії, повідомляє "Інтерфакс".

За словами Хасселхоффа, російський прапор під час концерту в Одесі опинився на сцені випадково. Наприкінці виступу музикант захотів подарувати його публіці, а скандальний інцидент, заявив Хасселхофф, виник через те, що в групі існує традиція - "все, що йде зі сцени, йде через штани басиста".

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів