Бразильці зобразили Путіна у поцілунку з чоловіком

5 серпня 2013, 17:18

Бразильський журнал про культуру "Piaui" помістив на обкладинку серпневого номера малюнок з Володимиром Путіним, який цілує екс-працівника спец-служб США Едварда Сноудена. Сноуден зображений з наклейкою "Free Pussy Riot", яку він клеїть на спину президента Росії.

Про це пише "Lenta.ru".

Цікаво, що на обкладинці серпневого номера "Piaui" немає ніяких виносів, які стосуються Путіна або Сноудена.

Як повідомив у своєму Facebook блогер Рустем Адагамов, малюнок належить художниці Наді Хузин, яка народилася в Росії і проживає в США. Зображення Путіна і Сноудена також опубліковано на сайті художниці.


Як відомо, Едвард Сноуден, який раніше працював за контрактом з ЦРУ і Агентством національної безпеки США, на початку червня передав ЗМІ інформацію про секретну програму PRISM, в рамках якої влади США прослуховують телефони і переглядають листування приватних осіб.

1-го серпня Сноудену надали тимчасовий притулок у Росії, зараз його місцезнаходження невідоме. Американська влада вже пригрозила скасувати вересневу зустріч Барака Обами з Володимиром Путіним через це рішення.

До слова, Путін і Сноуден не вперше опиняються на одній обкладинці - наприкінці червня газета "The New York Post" вже розміщувала на першій смузі їхні фотографії під виносом: "Товариші. Володимир пропонує шпигунові укриття від люті США".

Обкладинка "Piaui", ймовірно, також відсилає до російського закону, що забороняє пропаганду гомосексуалізму серед неповнолітніх. Закон, як відомо, викликав засудження з боку світової спільноти - як і вирок панк-групі Pussy Riot.

Фото фрагменту обкладинки з сайту "Lenta.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів