Холлі Беррі навчилася лишати роботу за дверима

6 серпня 2013, 18:39

Американська акторка Холлі Беррі розповіла, як нелегко їй було на знімальному майданчику з"сюрпризним" вагітним животиком.

А ще зірка похвалилася, що з віком навчилась розмежовувати роботу і особисте життя, і вдома бути лише мамою.

Про це пише "USMagazine" із посиланням на журнал "Total Film".

Холлі й припустити не могла, що в стрічці "Люди Ікс: Дні минулого майбутнього" їй доведеться вагітною. Через цю несподівану, хоча й приємну обставину акторки в фільмі "поменшало".


"Мій животик, що невпинно більшав, ставив перед нами постійні перешкоди!... Мені доводилося обмежуватись, тож роль, яку я граю, дуже відрізняється від того, що мало бути, через мою неочікувану вагітність", - поділилася Беррі.

Холлі Беррі вдома ніяка не кінозірка, а просто мама

Зате на свою фізичну форму акторка не скаржиться. На думку Холлі, її організм так "віддячує" їй за здоровий спосіб життя.

"Немає секретів, я просто жила здоровим життям. Я займаюся вправами лише три рази на тиждень, по 30 хвилин. Оце і хороше чисте життя. Коли я стаю старша, це дає дає результати", - запевнила вона.

Окрім розуміння користі від здорового способу життя до зірки з віком прийшло і вміння "залишати роботу на роботі" та не дозволяти світові кіно поширюватись на її особисте життя.

"Я маю приходити додому і бути мамою, і маю бути тією самою людино, якою була, коли йшла", - підсумувала Беррі.

Нагадаємо, в липні Холлі Беррі вийшла заміж за актора Олів‘є Мартінеса, батька своєї майбутньої дитини.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів