Аністон дістали запитання про дітей

8 серпня 2013, 17:21

Американській акторці Дженніфер Аністон, якій преса періодично приписує вагітність, вже в печінках сидять розмови про дітей.

Щоби не дратуватися через нав‘язливу увагу людей зірка привчила себе абстрагуватися від "шуму".

Про це вона розповіла в інтерв’ю "ABC News".

Джен дратує, коли їй задають нескромні питання про особисте.

"О, якби я збиралася завести дітей, то скільки б дітей я хотіла?" І "хочу я хлопчика або дівчинку?", - навела зірка приклад.

"…Що для мене означає сім’я – це сім’я, яку я обрала… і мої друзі, і мій партнер – це моя справжня сім’я", - зазначила Аністон.

 Аністон дратує, коли її питають про дітей

Актриса намагається не звертати уваги на численні чутки та надмірну цікавість людей. Через це Джен не має наміру заводити собі Twitter, бо тільки б те й робила, що спростовувала б у ньому неправдиву інформацію про себе.

"Я оточила себе моєю прекрасною роботою, моїми прекрасними друзями, моїм прекрасним партнером, моїми гарними собаками… і я відключаюся від того шуму. Я маю на увазі, це дуже мило, що люди хочуть, аби в мене було все", - додала вона, запевнивши, що цілком "задоволена та щаслива".

До слова, кажуть, що ще щасливішою Аністон стане вже за кілька днів. 10-го серпня буде день народження її нареченого, Джастіна Теру. Подейкують, у цей день пара нарешті планує побратися, пише "Contact Music" з посиланням на "Daily Mirror".

Те, що Дженніфер і Джастін обміняються шлюбними обітницями, має стати сюрпризом для гостей. Святкування ж весілля пара планує влаштувати пізніше.

Фото Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів