Гітарист "Guns N' Roses" освідчився в небі й підставив поліцію

13 серпня 2013, 12:29

Гітарист гурту "Guns N' Roses" Дарен Джей Ашба оригінально освідчився коханій - у гелікоптері.

Щоправда, радісна подія стала приводом для розслідування у поліції Лас-Вегаса, пише "Лента.ру" з посиланням на "The Associated Press".

Справа в тому, що музикант запропонував подрузі вийти за нього заміж під час приватної прогулянки на вертольоті, який належить поліцейському департаменту Лос-Вегаса.

Увагу до інциденту було привернуто після того, як Ашба на своїй сторінці в Instagram виклав фотографію, на якій він і його подруга, колумбійська актриса і модель Наталіа Ксенао, зображені у вертолітних навушниках.


Освідчення гітариста "Guns N' Roses" підставило поліцейських

Ашба додав до знімка коментар, в якому подякував поліцейському департаменту Лас-Вегаса за "неймовірно прекрасний" політ.

Прогулянка, додав Ашба, завершилася на вертолітному майданчику в штаб-квартирі поліції, після чого він зробив пропозицію своїй коханій. Музикант заявив, що Ксенао відповіла йому згодою.

Як зазначає місцева редакція телеканалу "FOX", в поліцейському департаменті підтвердили факт "недоречного" польоту, який відбувся 8-го серпня, проте не уточнили імен пасажирів.

Наразі проводиться внутрішня перевірка, за підсумками якої офіцери, відповідальні за те, що трапилося, будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

У поліції також повідомили, що паливо, спожите поліцейським вертольотом за годину польоту, обходиться платникам податків в 430 доларів.

Фото з Instagram Дарена Джей Ашба

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів