Брюс Вілліс плаче через дочок та спорт

14 серпня 2013, 14:19

Американському акторові Брюсу Віллісу набридли фільми в стилі "екшн", хоча вони й приносять йому найбільші гонорари.

58-річна зірка запевняє, що гроші не викликають у нього бурхливих емоцій, зате дочки або спортивні програми часто змушують його плакати.

Про це він говорив у інтерв’ю журналові "XLS", пише "The Mirror".

"Вибухи – це одна з найнудніших частин моєї роботи. Коли ти вже побачив кілька вогняних куль, це більше не захоплює. Я знаю, частині моєї аудиторії вибухи до вподоби, але, чесно, мені вже від них нудно", - зізнався Вілліс.


Зі слів "Міцного горішка", саме за зйомки в таких стрічках він отримує найбільші гонорари, але намагається брати участь і в геть інших проектах.

Брюс Вілліс плаче, коли дивиться спорт

Попри чутки, що Вілліс "випав" з бойовика "Нестримні" через свою жадібність, сам актор запевняє – гроші не змушують його "танцювати від радощів".

"Не тому, що я до них звик, а тому, що я думаю про гроші лише в такі миті, як ця, коли інша людина згадує, що я – заможний чоловік. Я не з тих, хто цілий день рахує банкноти", - заявив Брюс.

Набагато більше емоцій викликає в нього спорт та власні діти. Актор каже, що плаче він доволі часто.

"Під час Олімпійських ігор. Я завжди віддаюся емоціям, від захвату перемоги або мук поразки. Мене справді зворушує, коли я бачу людей, що долають обставини, як здаються нездоланними… А ще мої дочки змушують мене плакати – але від сміху", - додав він.

Нагадаємо, дочок у Вілліса четверо. Мама найменшенької, нинішня жінка актора Емма Хемінг – розумніша за чоловіка, і він її слухається.

Фото Reuters з сайту "Realty Today"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів