Періс Хілтон показала фігуру й запевнила, що не дурепа

16 серпня 2013, 13:45

Американська акторка, співачка та світська левиця Періс Хілтон запевляє, що дурна білявка – то лише нав’язаний їй образ, у якому вона застрягла на роки.

Все це пішло з реаліті-шоу "Просте життя", в якому вона знялася з подружкою Ніколь Річі.

Про це пише "The Showbiz Spy".

 Періс Хілтон запевняє, що дурепу з неї зробили продюсери

"(До тих пір) я ніколи в житті не стояла перед камерою. Насправді я не знала, що робити… Продюсери сказали Ніколь бути скандалісткою, а мені – легковажною багатою білявкою. Я намагалася зіграти цього персонажа… Я не розуміла, що закінчиться тим, що я гратиму цього персонажа п’ять років", - говорить Періс.

"Щодо мене існує багато хибних уявлень, бо люди знають мене за "Простим життям". Вони не розуміють, що я грала, і що я була персонажем, тож вони припускають, що я – повна дурепа", - жаліється 32-річна білявка.

Періс зібралася на пляж на підборах?

Як відомо, Періс нині всерйоз займається своєю діджейською кар’єрою. Днями вона виступила на пінній вечірці в одному з нічних клубі Ібіци – а в вільний час скупалася і пофотографувалася в купальнику.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Звісно, разом із Хілтон на острів прилетів і її 22-річний хлопець Рівер Вііпері. Нагадаємо, ходять чутки про майбутнє весілля цієї парочки.

Фото з Instagram Періс Хілтон з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів