Бюндхен із жінкою Блума стали найдорожчими

20 серпня 2013, 11:38

Бразильська супермодель Жізель Бюндхен вже сьомий рік поспіль стає найбільш висоокооплачуваною з-поміж своїх колег.

Рейтинг найдорожчих кралечок представив журнал "Forbes".

33-річна Бюндхен за останній рік збагатіла на 42 мільйони доларів, хоча й мала на руках немовлятко – донечку Вівіан від чоловіка Тома Брейді.

Нещодавно Жізель стала лицем бренду "H&M", змінивши на цій посаді співачку Бейонсе. Основним джерелом прибутку для неї лишається партнерство з виробниками різних товарів – "іменних" аксесуарів, білизни та популярних шльопанців "Ipanema".


Бюндхен уже всьоме очолила рейтинг

Порівняно дуже скромним виглядає річний результат наступної фігурантки рейтингу. Австралійка Міранда Керр за рік збагатіла на 7,2 мільйона доларів.

Навесні дружина актора Орландо Блума пішла з посади "янголятка" "Victoria's Secret", але час від часу братиме участь у їхніх показах. Як відомо, вона має власну лінію косметики "Kora Organics" та співпрацює з такими брендами як "Mango" і "Lipton".

Міранда Керр з рік заробила 7,2 мільйона доларів

Третю сходинку в десятці посідає Адріана Ліма, котра є набільш "довгограючим" "янголом" бренду "Victoria's Secret". Вона обіймає цю посаду з 2000-го року, і за останній рік стала багатша на 6 мільйонів.

Як відомо, 32-річна Адріана є мамою двох дочок – Валентини та Сієнни.

39-річна британка Кейт Мосс перебуває на четвертій позиції з річним прибутком у 5,7 мільйонів. Як відомо, на честь свого 40-річчя та 60-річчя журналу "Playboy" зірка зніметься топлес для січневого номеру.

Адріана Ліма увійшла до найдорожчої трійці

Перша супермодель-китаянка, котрій вдалося стати зіркою світового масштабу, Лю Вень завершує Топ-5. За рік 25-річна красуня, яка співпрацює з "H&M", "Estee Lauder", "Calvin Klein" та "Hugo Boss", заробила 4,3 мільйона.

Іще до Топ-10 увійшли американські моделі Хіларі Рода та Керолін Мерфі. Дебютувала в цьогорічному рейтингу "Forbes" пуерториканка Джоан Смоллс. Іще в списку найдорожчих опинилася Кендіс Свейнпол із Південної Африки та Лара Стоун із Нідерландів.

Фото АР з сайту finance.yahoo.com, Reuters, з сайтів Bid.ru, overoll.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів