Паттінсон розпочне музичну кар’єру?

21 серпня 2013, 17:45

Подейкують, завоювавши серця мільйонів кіноглядачок, британський актор Роберт Паттінсон вирішив підкорити й музичний Олімп.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Він всерйоз зацікавився музичною кар’єрою, і це лише питання часу, коли в нього з’явиться хіт номер один", - стверджує джерело, наближене до Роба.

Щоправда, в якому музичному жанрі планує працювати Паттінсон, інформатор не вточнює.


"Він досить талановитий і має досить ентузіазму, щоби це здійснилося. Роб дуже скромна, глибока, поміркована людина, і музика – це його спосіб виразити справжнього себе", - підсумовує він.

Паттінсон стане реп-, рок- чи поп-зіркою?

До слова, днями 27-річний актор виразив себе, чи, принаймні, висловив своє ставлення до папарацці – накинувшись на безневинного чолов’ягу.

Казус стався в п’ятницю. Паттінсон з ескортом із бодігардів виходив із бару в західному Голлівуді. Як зазначає портал "TMZ", був він напідпитку.

На вулиці на Роберта чатували фотографи, і це зірці, вочевидь, не сподобалося. Зненацька актор люто штурхонув одного з чоловіків, так, що з сердеги окуляри злетіли. Паттінсон посунув до своєї автівки, а папарацці вибухнули запитаннями, що ж сталося.

Виявилося, що "постраждалий" до жовтої журналістики жодного відношення не мав, а був охоронцем бару. Хоча дісталося йому ні за що, ні про що, на Роба він наче не образився.

Фото Reuters з сайту timeslive.co.za

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів