Роджер Уотерс закликав бойкотувати Ізраїль, Рафаелі - прибрати її фото

22 серпня 2013, 13:21

Британський рокер Роджер Уотерс закликав музикантів до "культурного бойкоту" Ізраїлю, засудивши цю країну за "апартеїд" та "етнічні чистки".

Ізраїльська супермодель Бар Рафаелі відреагувала на це вимогою припинити використовувати її фото в відеоряді на концертах засновника та екс-учасника "Pink Floyd".

Про це повідомляє "The Telegraph".

"Я пишу вам зараз, мої браття і сестри в сім’ї рок-н-ролла, щоби попросити вас приєднатися до мене і тисяч інших людей мистецтва по всьому світі оголосити культурний бойкот Ізраїлю", - оприлюднив днями своє звернення Уотерс.

Він закликав колег та однодумців висловити своє неприйняття апартеїду в Ізраїлі та окупованій Палестині.

 Роджер Уотерс закликав бойкотувати Ізраїль, але не Бар Рафаелі?

Уотерс запропонував не виступати, не приймати жодних відзнак та не фінансувати жодної установи, що має відношення до уряду Ізраїлю доти, дока ця держава "не вестиме себе відповідно до міжнародного права та універсальних принципів прав людини".

Скандальним "декором" на останніх концертах Роджера Уотерса стала велика надувна свиня, помальована зірками Давида. Про це пише "TMZ".

Одначе прибирати з відеоряду обличчя відомої на весь світ ізраїльської красуні музикант чомусь не став. На це йому вказала сама Рафаелі.

"Роджере Уотерс, ви маєте прибрати моє фото з відео, яке використовується на ваших концертах. Якщо збираєтеся бойкотувати, то ідіть до кінця", - написала вона на івриті в своєму Twitter.

Фото АР з сайту  "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів