Аманда Сейфрід: Люблю придурків

22 серпня 2013, 15:01

Американській акторці Аманді Сейфрід не подобаються прості хороші хлопці.

Ексцентричну зірку стрчки "Лавлейс" приваблюють поганці, яких треба перевиховувати.

Про це вона розповіла журналові "LOOK", пише "Contact Music".

"Нас із моєю кращою подругою вабить до придурків, бо вони цікаві та загадкові, з ними ми відчуваємо азарт, і їх треба перероблювати. В цьому немає жодного сенсу – це дивна психологія", - поділилася 27-річна Аманда.


Актриса, яка, судячи з чуток, зустрічається зі своїм колегою Джастіном Лонгом, наполягає, що досі чекає на своє справжнє кохання.

Аманді Сейфрід до вподоби придурки

"Я можу глибоко закохатися, і іноді це небезпечно, бо ти стаєш дуже вразливою. Я досі перебуваю під враженням від Клер Дейнс та Леонардо ДіКапріо в "Ромео і Джульєтті", - зазначила вона.

"Любов – це дивовижна та могутня сила, яка зводить людей разом. Я досі чекаю на велике кохання, яке змінить моє життя", - запевнила Сейфрід.

Ідеальний парубок для Аманди Сейфрід, крім того, щоби бути романтиком і трішки придурком, мусить із розумінням ставитися до її дружби з колишнім, актором Домініком Купером.

"Ми любимо одне одного. Він завжди буде в моєму житті, незалежно від того, що думатиме про це його дівчина чи майбутня дружина. Я ніколи не буду з хлопцем, який не зможе прийняти моєї з ним дружби", - попередила актриса.

Як відомо, саму Аманду важко назвати цяця-дівчинкою. Вона має тату зі словом "вагіна", співає, уявлячи в горлі пеніс, та перше порно про поліцейського подивилася в 6 років.

Фото Reuters з сайту "Baltimore Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів