Арету Франклін зцілило диво

22 серпня 2013, 16:43

Легендарну американську співачку Арету Франклін зцілило диво. Про це заявила сама 71-річна соул-королева.

Артистка, яка через хворобу в останні місяці мусила скасувати низку виступів, запевняє, що тепер здорова на 85%.

Про це, з посиланням на "Associated Press", повідомляє "Newser".

"Моє лікування іде дуже добре. Останні результати комп’ютерної томографії, мій лікар та кожен, хто їх бачив, кажуть, що це диво, абсолютне диво", - поділилася Франклін.


Із якою саме недугою їй довелося боротися, 18-разова лауреатка "Греммі" в телефонному інтерв’ю казати не захотіла. Арета зауважила, що вона не з тих, хто обоговорює особисті проблеми за здоров’ям. Вона додала лише, що її хвороба є дуже розповсюдженою серед жінок.

Арета Франклін на 85% вилікувалася від таємничої недуги

"Усі молитви – це на добре, продовжуйте згадувати мене в своїх молитвах, поки я не буду (здорова) на 100%, а не на 85%, та повернуся на сцену", - попрохала співачка.

Зірка запевнила, що наразі для неї найголовніше – це здоров’я, тож із концертами вона не квапитиметься. Виступ Франклін у Нью-Йорку поки що заплановано на лютий. Артистка також збирається записувати новий альбом, і цього дуже чекає.

Арета Франклін висловила жаль з приводу того, що не зможе "вигуляти" шикарне вбрання, яке готувала до Відкритого чемпіонату США з тенісу.

"Я мала вдягти таке сексі, сексі коротке вбрання-трійку "Escada"… з якимись гарними платформами, але, чорт забирай, я просто не в змозі поїхати так далеко, як у Нью-Йорк", - поскаржилася вона.

Нагадаємо, кілька років тому ходили чутки, що Арета хворіє на рак підшлункової залози.

Торік Франклін зібралася було заміж, але до весілля так і не дійшло.

Фото Reuters з сайту wisn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів