Панін заявив, що Крим - це не Україна

22 серпня 2013, 16:00

Російський актор Олексій Панін заявив, що Крим – це не Україна.

Він спробував виправдатися тим, що не всіх кримських татар вважає непорядними, однак наговорив чергову порцію образ, повідомляє "Крым. Комментарии".

Панін заявив, що скандал навколо нього з приводу ДТП роздули журналісти.

"Не було заяв з приводу татар. І серед росіян, і серед українців, китайців є люди непорядні. Так, я сказав, що правильно, що Сталін їх під час війни виселив з Криму. Одні татари, які повернулися до Криму, вони заробляють, намагаються будуватися, а є нахаби, які в Севастополі стояли з дивізіями СС і, коли дивізії пішли, татари там залишилися і знищували наших російських людей! Я про це говорив!" – сказав Олексій.


"Я також говорю про росіян, що вони бидло, яке сере у себе біля будинку. Це стосується не нації, а людей, які поводяться по-хамськи", - заявив Панін.

Панін продовжує "вражати"

На запитання, чи не боїться він, що його визнають в Україні персоною нон грата, Панін відповів:

"А я хіба в Україні перебуваю? Я не в Україні, я в Криму! Я прошу вибачення, запитайте у будь-якого кримчанина, чи вважає він себе українцем? Тільки кримчанину не кажіть, що він українець! Ви бачили хоча б одного кримчанина, який любить Україну? Я вам чесно кажу, у мене багато друзів кримчан, але ніхто з них не вважає себе українцем", - приголомшив заявою актор.

Нагадаємо, 20-го серпня Панін потрапив у ДТП в Криму. Пізніше він похвалився, що дав у морду кримському татарину.

У відповідь на образи глава меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв назвав актора "виродком" і заявив, що правоохоронці зобов'язані відреагувати на слова Паніна.

Проти актора було відкрито кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України - умисне легке тілесне ушкодження.

Фото з сайту "Ruskino.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів