Доронін відкупився від Кемпбелл?

23 серпня 2013, 10:40

Російський мільярдер Владислав Доронін, схоже, хоче залишитися у хороших стосунках зі своєю колишньою - топ-моделлю Наомі Кемпбелл.

Подейкують, багатій запропонував "чорній пантері" щедрі відступні - маєток у Підмосков'ї, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Комсомольскую правду".

Нове помешкання буцімто має стати шикарним прощальним подарунком для Наомі.

За чутками, на такий крок Дороніна вмовив не аби хто, а його друг - актор Леонардо ДіКапріо.


Будинок, який Владислав Доронін готовий подарувати екс-коханці, знаходиться в самому центрі Рубльово-Успенського шосе в селищі Барвіха. Місцеві жителі жартома називають це місце НЛО.

Багато хто вважає, що тільки такий незвичайний будинок Владислав міг побудувати колишній дамі серця, щоб вразити її уяву.

ДіКапріо підмовив Дороніна відкупитися від Кемпбелл?

Відомо, що будинок Дороніна з усіх боків оточений сосновим бором. Кажуть, що саме у вежах розташовані спальні хазяїв. Трохи нижче рівнем - дитячі спальні. У підвалі обладнана фінська сауна, хаммам, російська лазня, спортзал і гостьова кімната.

Поверхом вище розташовані басейн, їдальня і кухня. Внутрішнє оздоблення будинку виконано в екостилі.

Ріелтори оцінюють вартість будинку бізнесмена в 20 мільйонів доларів. А от земля, де побудований особняк в рази дорожче, - близько 120 мільйонів доларів.

Незважаючи на те, що Барвіха - селище, як добре охороняється, навколо ділянки, де розташований будинок, збудований височенний паркан.

З чуток, Кемпбелл, яку Доронін покинув навесні цього року, розкішний подарунок поки ще не прийняла.

Прінтскрін "Дни.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів