Лобода заперечила роман із жінкою

23 серпня 2013, 12:08

У пресі неодноразово з'являлися чутки, що співачка Світлана Лобода має стосунки зі своєю продюсеркою, подругою і кумою Нателлою Крапівіною. Проте сама Лобода всі чутки спростовує і стверджує, що вони з Нателлою лише найкращі друзі.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

Світлана запевняє, що кохає лише свого цивільного чоловіка Андрія Царя, якого останнім часом поряд з нею і не побачиш.

Цікаво, що Лободі приписували романтичні стосунки і з колишньою колегою по "ВІА Грі" і з дизайнером Лілією Літковською. Та й сама Лобода неодноразово заявляла, що у неї був секс із жінками.


Однак нібито усе змінилося саме з появою у балеті Царя.

Утім, на всіх світських заходах Лобода з'являється без чоловіка. Відпочивають вони теж порізно. Замість Андрія з Лободою завжди поруч її продюсер Нателла Крапівіна.

Лобода спростовує інтимний зв'язок з Крапівіною

"Близько трьох років тому ми познайомилися з Нателлою і спочатку почали дуже дружити. Потім у нас народилася дівчинка, мій скарб великий і я зрозуміла, що ближче людини ніж Нателла у мене немає. Я їй дуже довіряю і хочу щоб вона була хрещеною матір'ю моєї дитини. У зв'язку з цією подією ми зріднилися ще більше", - сказала Лобода.

Крапівіна Лободу називає своєю кумою, подругою та артисткою. Її сторінка в соцмережі рясніє фотографіями Світлани. У тусовці подейкують, що продюсер та співачка ще ближчі, ніж розповідають.

Світлана весь цей час відмовчувалася, аж раптом вирішила прокоментувати ситуацію.

"Це просто смішно. Це смішно навіть обговорювати і смішно, щоб слухала моя мама, мій тато. Це нерозумно", - зазначила Лобода.

Нагадаємо, днями Світлана отримала звання "Заслуженої артистки України".

Фото з Facebook Лободи

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів