Камалія хоче мільйон доларів за правду про вагітність

23 серпня 2013, 13:12

Співачку Камалію довели до сліз останні коментарі про її несправжню вагітність. Тому білявка заявила, що розкаже правду, лише якщо їй заплатять 999 тисяч 999 доларів.

Про це вона написала на сторінці у Facebook.

"Після перегляду сьогоднішнього сюжету на каналі 1 +1 у "ТСН. Особливе" розплакалася. Час мені вже почати заробляти гроші на своїй популярності. Порадившись зі своїм менеджментом, ми вирішили, що всю правду про Камалію можна буде дізнатися за 999 999.000 доларів США, зі спец. знижкою", - написала співачка.

"Я вважаю - це цілком справедливо. Тим більше, що моя правда так високо тримає телевізійні рейтинги. А для тих, у кого немає грошей за відверте інтерв'ю зі мною, хочу ще раз нагадати: вагітність - не хвороба. Це нормальний стан жінки", - заявила Камалія.


Захур і Камалія назвали ціну за правду про їхнє особисте життя

"Так, я відмовляюся коментувати свій стан, тому що справедливо вважаю, що це особиста справа моєї сім'ї і мого життя. Маю право. Точно так само я залишаю за собою право: стрибати, бігати і робити в своєму будинку все, що вважаю за потрібне", - наголосила дружина Захура.

"Дуже вдячна тим коментаторам, які не опускаються до пліток на мою адресу. Спасибі, друзі, саме в такі хвилини стає зрозуміло справжня цінність людини. А всім тим, хто бореться за своє право бути матір'ю хочу сказати: нікого не слухайте. Найголовніше у вашому житті ... ну, а далі ви самі все знаєте", - резюмувала вона.

Нагадаємо, про раптову вагітність Камалії стало відомо у липні. Однак те, що ще у червні вона демонструвала плаский живіт, викликало багато сумнівів щодо реальності вагітного живота співачки.

Також вагітна двійнею Камалія не змінила свого життя, продовжуючи носити підбори і кататися на конях. Тож така поведінка викликала сумніви не лише у читачів, але й у подруги співачки – Наталії Ветвицької.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів