Харламова визнали двоєженцем

23 серпня 2013, 15:09

Російський актор Гарік Харламов дійсно є чоловіком актриси Крістіни Асмус.

Шлюб пари було визнано дійсним, незважаючи на те, що на момент весілля Харламов був одружений із екс-коханою Юлією, пише "Star Hit".

Днями адвокати Юлії Харламової отримали відповідь з Управління РАГС міста Москви на їх прохання не реєструвати будь-якої шлюб шоумена в зв'язку з тим, що його розлучення офіційно визнали недійсним у суді 6-го червня .

"Сьогодні нам повідомили, що за результатами проведеної Управлінням РАГСу Москви перевірки встановлено, що на початку червня 2013 року органом РАЦС Москви здійснена державна реєстрація укладання шлюбу Харламова Ігоря Юрійовича", - повідомила юрист.


Шлюб Харламова з Асмус визнали дійсним

Згідно з інформацією, якою на даний момент володіють органи РАГСу, шлюб Юлії та Гаріка Харламова був розірваний 14-го березня 2013-го на підставі рішення мирового судді.

Інформація про те, що розлучення Харламова визнали недійсним, не встигло надійти до Управління РАГСу Москви.

"Проте адвокат Харламова був присутній на засіданні 6-го червня, і він знав, що розлучення скасоване. Проте, пан Харламов через два дні зареєстрував шлюб з невідомою особою. Саме цей факт найбільше нас і обурює", - зауважила адвокат Юлії Харламової.

"Зараз мій клієнт Юлія Харламова перебуває в роздумах, як далі поступати, чи звертатися до суду з вимогою про визнання шлюбу Харламова недійсним. У будь-якому випадку ми маємо на це повне право", - додала юрист.

До слова, Крістіну Асмус, яка на момент укладення шлюбу з Харламовим, буцімто вже була на третьому місяці вагітності, не збентежило, що вона виходить заміж за одруженого чоловіка.

Фото "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів