Вітаса оштрафували на 100 тисяч

26 серпня 2013, 11:36

Російського співака Віталія Грачова, більше відомого як Вітас, засудили до штрафу у 100 тисяч рублів (трохи більше 24-х тисяч гривень).

Про це йдеться у вироку Останкінського суду Москви, що розглядав кримінальну справу в особливому порядку, пише "Інтерфакс-Україна".

Під час засідання Вітас, який раніше уклав угоду зі слідством, визнав провину в тому, що "вдарив співробітника поліції правою ногою в праве стегно".

Адвокат Вітаса Сергій Жорін просив суд врахувати щире каяття його підзахисного і призначити йому штраф у розмірі 50 тисяч рублів. Прокурор вимагав оштрафувати підсудного на 130 тисяч рублів.


За клопотанням адвоката до матеріалів справи суд долучив звернення діячів культури про призначення мінімального покарання Вітасу і поблажливість суду. Підпис під зверненням поставили Микола Басков, Юрій Антонов, Валерія, Стас П'єха, Ані Лорак.

Колеги заступилися за Вітаса перед судом

Жорін також просив суд звернути увагу, що в Китаї шанувальники артиста "влаштували акцію протесту проти цькування Вітаса".

Сам співак розкаявся у скоєному.

"Я дійсно каюсь у тому, що трапилося в той день на ВВЦ", - сказав він під час свого останнього слова в суді.

Артист також дорікнув журналістам у неправильному висвітленні конфлікту.

"У тому, як це висвітлювалося в ЗМІ, було багато обману", - сказав виконавець.

Усе, що відбулося музикант назвав "наслідком збігом фатальних обставин".

Нагадаємо, 10-го травня Вітас став учасником скандальної ДТП. Він на своєму авто збив 28-річну велосипедистку і, намагаючись втекти з місця події, здійснив кілька дрібних ДТП.

Після цього артист почав погрожувати своїй жертві муляжем пістолета. А коли на місце події прибули правоохоронці, Вітас вдарив одного з них ногою.

Фото з офіційного сайту Вітаса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів