Шерон Стоун: Ранок починається з обіймів

27 серпня 2013, 11:38

Американська актриса Шерон Стоун поділилася секретами виховання своїх трьох синів.

55 річна зірка наполягає, щоби уроки робилися вчасно, а кожен день розпочинався з обіймів.

Про це вона говорила в інтерв’ю журналові "HELLO!", пише "Contact Music".

"Я належу до досить традиційних батьків. Я очікую, що мої діти щовечора вечерятимуть за столом, і я очікую, що вони робитимуть домашні завдання до того, як братися за щось інше", - поділилася актриса.


Шерон, яка має трьох синів, 13-річного Роана, 8-річного Лерда і 7-річного Квінна, називає себе великою любителькою обіймів.

Шерон Стоун починає ранок з обіймів із синами

"Вранці хлопці вилітають зі своїх ліжок, мов ракети, і ми завжди кажемо: "Перш за все ранкові обійми." Ось таке правило", - розповіла вона.

Зі слів акторки, в неї чудові дітки, чуйні та турботливі, й це є показником того, що вона – хороша мама.

"Вони знали, що сьогодні в мене важливий день, я даватиму інтерв’ю і тяжко працюватиму, тож вони принесли мені сніданок у ліжко та зробили млинчики в формі сердець", - похвалилася Стоун.

"Коли твої малі такі уважні, коли ти бачиш, що вони уміють щось давати іншим, особливо коли це хлопчики, тоді справді розумієш, що, як мати, робиш все правильно", - зазначила вона.

Як відомо, діти Шерон Стоун є всиновленими. Нагадаємо, зірка розповідала, що старший із хлопців з’явився в її житті якраз у той момент, коли вона лежала в лікарні після чергової невдалої вагітності.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів