Пермякова кличе молодого бойфренда "татом"

29 серпня 2013, 17:00

Російська актриса Світлана Пермякова розповіла про своє сімейне життя. З 22-річним батьком своєї дитини Максимом Світлана не одружена, але і брати шлюб поки не збирається.

Також Пермякова не вважає різницю у віці перешкодою у стосунках.

Про це пише "Экспресс-газета" з посиланням на журнал "Антенна".

"Коли старий козел бере в дружини молоденьку дівчинку, це вважається нормою життя, а коли ще цілком приємна жінка поруч з молодим чоловіком - це нонсенс. Чому?" – дивується Пермякова.


Світлана не переймається через велику різницю у віці

Однак Світлана і Максим не збираються офіційно ставити штамп у паспорті.

Більше того, актриса зізналася, що чоловіком і дружиною вони з Максимом один одного не називають, а лише "татом" і "мамою".

"Ми вважаємо, що відповідальність для нас як батьків і так існує. А якщо її немає, та хоч п'ять штампів постав, сенсу не буде", - заявила актриса.

За словами Пермякової, вона з самого початку намагалася позбавити Макса усіх побутових проблем.

"Макс вибрав хорошу маму для своєї дитини. Вночі намагалася швидко заспокоїти доньку, щоб не розбудити його. І незабаром він зрозумів, що нічого не змінилося. Так, у нас велика різниця у віці. Але ми не перші й не ми останні. Скільки прикладів в історії! Я почуваюся спокійно і впевнено, коли Максим поруч. Його прихід додому - ось воно, щастя!" – поділилася зірка "Інтернів".

Щоправда, незабаром Максим поїде на навчання до Лондона. Крім того, хлопець може залишитися жити у Великобританії. Тоді, за словами Світлани, вони стануть "пристосовуватися і до такого життя".

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів