Меладзе відсудив "ВІА Гру" у Костюка

30 серпня 2013, 10:05

Російський продюсер Костянтин Меладзе став повноправним власником "ВІА Гри".

29-го серпня шоумену українським патентним відомством були видані свідоцтва на торговий знак і логотип групи "ВІА Гра".

Про це пише "Газети.ua" з посиланням на адвоката Меладзе Юлію Волкову.

Нагадаємо, в березні цього року Костянтин Меладзе подав позов проти свого екс-колеги - продюсера Дмитра Костюка.


Після розпаду "ВІА Гри" обидва її продюсери - Костянтин Меладзе і Дмитро Костюк - оголосили про своє рішення зібрати нові дівочі тріо, причому кожен свою версію. Кожен з шуоменів претендував на бренд "ВІА Гра".

Меладзе і Костюк колись були партнерами

Та, як з'ясувалося , український індивідуальний підприємець Дмитро Костюк з вересня 2011-го року дійсно значився як правовласник торгового знаку групи в Росії .

Але, ще 30-го березня 2011-го постановою Господарського суду Харківської області індивідуальний підприємець Дмитро Костюк був визнаний банкрутом, і як наслідок - була відкрита ліквідаційна процедура і при цьому припинена його підприємницька діяльність.

А 19-го грудня вже 2012-го року той же Господарський суд Харківської області повністю припинив підприємницьку діяльність індивідуального підприємця Дмитра Костюка.

Тому, за словами адвоката Меладзе Юлії Волкової, наразі торговий знак "ВІА Гра", зареєстрований в Росії, не має жодного відношення до Дмитра Костюка.

Та, схоже, Костюк має іншу думку. Чоловік не збирається здаватися й має намір судитися вже не лише з колишнім співпродюсером, а й з телеканалом "1+1", якщо ті не відмовляться від проекту "Хочу в "ВІА Гру", пише "Медіаняня".

Костюк вже надіслав листа з претензіями продюсеру телеканалу Олександру Ткаченку.

Фото "Гламурчік"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів